Månadens katt

Varje månad presenterar vi också en katt som vi mött på någon av våra resor eller som finns på något av de katthem som vi samarbetar med. Detta gör vi för att hjälpa just den kattindividen på traven till ett nytt hem!

De här fyra kattungarna (på bilden med sin adoptivpappa i jourhemmet) togs om hand då vi var på en genomresa på Österlen. De levde, precis som sin ägare, under förfärliga förhållanden. Vi fick lov att ta hand om dem och omplacera dem vilket vi omedelbart gjorde.

De kom till ett jourhem i Göteborg där de nu bor. Anledningen att de hamnade så långt bort var att detta jourhem hade två vuxna, trygga katter som kunde ge kattungarna en bra start i livet. Jourhemmet hade också stor erfarenhet av både kattungar samt lite svagare kattindivider.

Nu söker tre av kattungarna permanenta hem. Kattunge nummer fyra har redan flyttat till sitt nya hem. Katterna söker hem där de inte blir ensamkatter och där de ges möjlighet att gå ut.

Kattungarna omplaceras genom Djurhemmet Tigerharen. Kontakta dem om du är intresserad eller vill veta mer om kattungarna! Skicka ett mail till info@tigerharen.org eller fyll i en intresseanmälan på deras hemsida: www.tigerharen.org