Uppdatering om vår verksamhet

Just nu ser vår verksamhet lite annorlunda ut än tidigare. Vi arbetar för tillfället så gott som endast med hemlösa katter, som vi i de flesta fall kommer i kontakt med via katthemmen. Vi som arbetar med Kastreringsbussen arbetar också parallellt på andra kliniker/ djursjukhus vilket är en stor vinst för verksamheten då vi håller oss uppdaterade om annan djursjukvård.

Då vi har en begränsad verksamhet för tillfället har vi valt att prioritera de katter som är hemlösa och du kan kontakta oss om du känner till hemlösa katter som är i behov av kastrering. Då kan vi tillsammans diskutera vad vi kan göra för den/ de katterna och vad som krävs för eftervård och ansvarstagande av dig framöver för katten/ katterna.

Vi gör inte längre hembesök hos privatpersoner så som tidigare. Vi hoppas att ni som har huskatter som behöver kastreras kontaktar en lokal veterinär för att kastrera era katter, det är en viktig insats för det allmänna djurskyddet och för varje individ i sig. Glöm inte bort att få katten id-märkt samtidigt. Många av de katter som betraktas som hemlösa har troligtvis egentligen en ägare, men utan id-märkning är hemmet så gott som omöjligt att spåra. Alla katter kan komma vilse på ett eller annat vis, det är en bra försäkring mot onödigt lidande att id-märka sin katt.

För övriga frågor eller funderingar går det så klart alltid bra att kontakta oss på mail eller telefon, men ha då överseende med att det kan ta en stund innan vi svarar på grund av annat arbete.

info@kastreringsbussen.se

0733-611006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*