Sommarupphåll för Kastreringsbussen

Under juni, juli och augusti är vår verksamhet vilande. På grund av värmen och ökad infektionsrisk med den samt på grund av att många katter är dräktiga eller löper under de här månaderna anser vi att det inte är optimalt att jobba med vårt vanliga kastreringsarbete. Därför passar vi som arbetar med Kastreringsbussen på att arbeta på andra kliniker/ djursjukhus vilket är en stor vinst för verksamheten då vi håller oss uppdaterade om annan djursjukvård.

Det går därför inte att boka tid hos oss under sommaren. Vi hoppas att ni kontaktar en lokal veterinär för att kastrera era katter, det är en viktig insats för det allmänna djurskyddet och för varje individ i sig att kastrera sin eller sina katter.

För övriga frågor eller funderingar går det så klart bra att kontakta oss på mail eller telefon, men ha då överseende med att det kan ta en stund innan vi svarar på grund av annat arbete.

info@kastreringsbussen.se

0733 – 611006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*