Vårens arbete

Vi har fått väldigt stor respons för vårt arbete från kattägare runt om i hela Skåne. Behovet av vårt arbete är stort och förståelsen för vikten av att kastrera sina katter är glädjande nog relativt utbredd. Just nu är vi fullbokade och kommer för en tid att fokusera på att arbeta med hemlösa katter i samarbete med djurskydds- och kattskyddsorganisationer. Vi arbetar just nu med större kattgrupper runt om i södra Skåne. Om du känner till en kattkoloni där hjälp behövs med kastrering, kontakta gärna oss. Vi kommer inte kunna hjälpa alla, men tar gärna emot tips om lämpliga kattgrupper där kastrering kan göra skillnad för djurens välfärd.

Vi hoppas att du som bestämt dig för att kastrera din katt hittar en lokal veterinär aktör som kan hjälpa dig med den viktiga djurskyddsliga insats som kastrering innebär. En enda okastrerad katt kan ge upphov till 120 avkommor – att kastrera sin katt är att rädda liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*