Ge bort ett gåvogram i julklapp!

I julklapp till ”den som har allt”. För dom som inte har nått.

Att öka antalet kastrerade katter är att på lång sikt försöka få ner antalet hemlösa, oönskade och hjälplösa katter. Hjälp

oss att hjälpa dessa hemlösa katter, och organisationerna som arbetar med dessa djur.

Vi har gjort gåvobrev som du kan köpa och ge bort till någon i julklapp. Du väljer själv storleken på gåvan. Pengarna reserverar vi för kastreringar av katter som inte har någon som kan betala för dem.

Maila oss: info@kastreringsbussen.se för att köpa och beställa ett gåvogram.

Vi vill också passa på att uppmana er att titta runt på andra djurhems/ djurskydds- och djurrättsorganisationers hemsidor för att handla liknande julgåvor. Hundhem som säljer filtar till sina hundar i kalla kennlar, katthem vars kostnader ökar ännu mer när katternas behov ökar med snön och kylan, osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*