På besök i VikingaTider

Vi får träffa många spännande och intressanta människor och se mycket skoj på våra resor. I måndags var vi på besök på VikingaTider i Löddeköpinge, som förutom att driva en arkeologisk temapark är jourhem till Kattkommando Syd och hemlösa katter. Den kärlek och värme som personalen visade för sina katter var lika stor och påtaglig som deras intresse och engagemang för bronsåldern! Det var väldigt fint att se.

Vi fick träffa Loke, Tor och kompani i kattskepnad och gjorde en insats för de okastrerade katterna på plats. En av dem var Mimer, katten på bilden. En rädd, hemlös hankatt som hungrig gått i en fälla då man försökt fånga in två små kattungar. Mimer är en sådan katt som kanske aldrig kommer bli tam utan skulle må bäst av att få leva fritt på en gård på landet med mat och möjlighet till tak över huvudet vid behov. Kontakta VikingaTider om du eller någon du känner skulle kunna ge honom ett hem. Då kan de ge plats åt nya hjälpsökande katter och Mimer få landa en gång för alla i en trygg och skyddad miljö: info@vikingatider.se (www.vikingatider.se).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*