Temadag i Göteborg

Göteborgs Katthjälp organiserar i samarbete med Bostads AB Poseidon och Kastreringsbussen en temaeftermiddag om sällskapsdjur i Backa Röd, Göteborg.

Temaeftermiddagen äger rum lördagen den 24 november och fokuserar på sällskapsdjur som ägs av Poseidons hyresgäster i Backa Röd, dvs. 1566 hushåll. Hyresgästernas hundar, katter och smådjur kan få en gratis hälsokontroll av en legitimerad veterinär och ägaren kan låta vaccinera och id-märka sitt djur till rabatterat pris.

Det kommer även att finnas möjlighet att boka en tid för kastrering av katter till ett väldigt bra pris. Kastreringarna kommer att ske på ”kastreringsdagen” som anordnas veckan därpå. Även djursjukvårdare och hundinstruktör finns på plats under temaeftermiddagen.

Även icke Backa Röd-boende är naturligtvis välkomna att hälsa på Göteborgs Katthjälp och Kastreringsbussen denna dag!

Mer info följer inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*