Stöd och sprid vår insamling!

Kastreringsbussen har under sin korta livstid kastrerat över hundrafemtio katter. Vår insamling som heter ”Hundra katter till” syftar till att subvensionera de kommande hundra kattkastrationerna som vi utför i samarbete med katthemmen. För varje insatt hundralapp sänker vi priset för katthemmen med samma summa! Uppnår vi minimimålet för insamlingen, 5000:-, kan vi hjälpa katthemmen med 50 katter till en ännu lägre kostnad än i dagsläget. Det viktiga och ideella arbetet som katthemmen gör med att omhänderta, kastrera och omplacera katter är avgörande för att det ska ske någon skillnad för den rådande situationen för kattpopulationen idag. Vi vill göra allt för att underlätta deras arbete och ständigt hårt pressade ekonomiska situation. Hjälp oss att hjälpa dem! Sätt in ett bidrag eller sprid länken om insamlingen till så många du kan!

http://www.fundedbyme.com/projects/2012/10/hundra-katter-till/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*